Julen nærmer seg med stormskritt, og god mat hører høytiden til. Jærgarden Kvalbein holder på de gode gamle tradisjonene også når det gjelder julemat. Pinnekjøtt med Sandefjordsmør, kålrabistappe og poteter anbefaler Wenche Qvalbein.
Redaksjon server er ikke ansvarlig for innholdet på nyhetsartikler lesere. Redaktørene forbeholder oss retten til å slette eller forkorte tekster som oppfyller definisjonen av en kriminell krenkelser av ærekrenkelser av rase, nasjon og tro, eller innlegg som inneholder banning og fornærmelser.
Anne Fossen, en 52 år gammel musiker, ...
Elise Fotland er en søkende, sensitiv ...
Ikke la mandagen slukke lyset ditt
Ny bok frå Aleksander Brun: «Under Huda» ...
Tårer på strå handler om å ...
En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...
For første gang skal gi mang en ting ...
Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...
Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...
Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...