Fra Kari Vetlesen og VEGA forlag foreligger det nå et realt frukt- og grønnsaks-leksikon som gir svar på mange spørsmål, og som løfter fram de ulike frukt- og grønnsakene ...
25.06.2018 | Debatt (0)
les mer »
Nevrologen David Perlmutter formidler i boka Sunn tarm - klart hode revolusjonerende ny forskning som viser hvor avhengig hjernen vår er av en sunn tarmflora. Han forteller om dramatisk bedring av ...
12.02.2016 | Debatt (0)
les mer »
Jærbuen bestemte seg for å kaste seg ut i ukjent gastronomisk terreng, og undersøke et smalt alternativ til ribbe og pinnekjøtt: Lutefisk. En særdeles travel Jærkokk, Heine ...
01.12.2009 | Debatt (0)
les mer »
Lutefisken vert svært god dersom du steiker den i langpanne i omnen.
01.12.2009 | Debatt (0)
les mer »
Et lite testpanel tok runden på Hommersåk for å vurdere spisestedene som bygda har å by på.
02.06.2006 | Debatt (0)
les mer »
Kokk Bjørn Arve Larsen disker i boka ”Turmat på alle fat” opp med 40 retter som kan tilberedes på stormkjøkken ute i det fri. Fjellaure er en av oppskriftene i boken:
01.03.2006 | Debatt (0)
les mer »
Ingen grunn til å sitte inne i jula! Du kan nemlig lage julematen i det fri.
01.11.2005 | Debatt (0)
les mer »
hentet fra boken ”Turmat på alle fat”, av Bjørn Arve Larsen
01.09.2005 | Debatt (0)
les mer »
Deltakarane på bartendarkurset oppheld seg bak bardisken det meste av skuletida. Denne kvelden fekk dei til ei forandring sitte på andre sida. Dei skulle nemleg gjere seg kjende med nærare ...
01.09.2005 | Debatt (0)
les mer »
Kamskjell fungerer godt som en enkel - men smakfull - forrett. Fløte og cognac fremhever smaken. Kokkens tips: Surr en stekt baconskive rundt kamskjellkjøttet!
01.08.2005 | Debatt (0)
les mer »