Kjøkkensjefen anbefaler

01.04.2005
Kjøkkensjefen anbefaler
Marinert kyllingbryst med ovnsbake poteter

Marinert kyllingbryst med ovnsbake poteter

Del kyllingbrystet i tre på langs. Tre dem på spyd (fremdeles på langs), og legg dem i marinaden i rundt to timer. Stekes rundt ti minutter i varm ovn.

 

Marinaden:

Bland sammen olivenolje, soyasaus, finhakket chili, koriander, ingefær og knust pepper. Prøv deg litt frem for å finne din smak.

 

Ovnsbakte poteter

Vaskede mandelpoteter skjæres i båter, og blandes med sjalottløk, hvitløk, urter, salt og pepper. Bakes i ovn på 170 grader i 30 minutter.

Redaktør -

Nyheter

Anne Fossen debuterer med mørke og tankevekkende dikt

Anne Fossen debuterer med mørke og tankevekkende ...

Anne Fossen, en 52 år gammel musiker, ...

Å finne sin egen stemme gjennom dikt

Å finne sin egen stemme gjennom dikt

Elise Fotland er en søkende, sensitiv ...

Like om hjørnet

Like om hjørnet

Ikke la mandagen slukke lyset ditt

– Å skrive skrekk har gjeve meirsmak

– Å skrive skrekk har gjeve meirsmak

Ny bok frå Aleksander Brun: «Under Huda» ...

Tårer på strå

Tårer på strå

Tårer på strå handler om å ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...