Fjellaure

01.03.2006
Fjellaure
Fjellaure

Kokk Bjørn Arve Larsen disker i boka ”Turmat på alle fat” opp med 40 retter som kan tilberedes på stormkjøkken ute i det fri. Fjellaure er en av oppskriftene i boken:

2 porsjoner

 

Fangsten kan med fordel nytes fersk. Litt hvitvin tilfører måltidet nye dimensjoner!

 

2 stk. fjellørret

1/2 squash

1 løk

sopp etter behov

1 dl hvitvin

sitron

salt og pepper etter smak

 

Stek fjellauren i godt smør på panna. Tilsett salt og pepper under stekingen. Når fisken er stekt på den ene sida kan du tilsette squash, løk og sopp før du snur fisken. Dette gir god smak på stekeskyen. Ekstra god smak får du ved å tilsette en skvett hvitvin og noen dråper sitron! Anrett fisk og grønnsaker på en tallerken, sammen med salatblader og skivet reddik.

Redaktør -

Stikkord i denne artikkelen
Bjørn Arve Larsen,

Nyheter

Anne Fossen debuterer med mørke og tankevekkende dikt

Anne Fossen debuterer med mørke og tankevekkende ...

Anne Fossen, en 52 år gammel musiker, ...

Å finne sin egen stemme gjennom dikt

Å finne sin egen stemme gjennom dikt

Elise Fotland er en søkende, sensitiv ...

Like om hjørnet

Like om hjørnet

Ikke la mandagen slukke lyset ditt

– Å skrive skrekk har gjeve meirsmak

– Å skrive skrekk har gjeve meirsmak

Ny bok frå Aleksander Brun: «Under Huda» ...

Tårer på strå

Tårer på strå

Tårer på strå handler om å ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...