For å feire unionsoppløsningsjubileet har vi i dette nummeret fornorsket den svenske klassikeren ”Biff á la Lindström”.
01.07.2005 | Debatt (0)
les mer »
Rødvinsmarinert lammefilet med scampi og båtpoteter
01.06.2005 | Debatt (0)
les mer »
Mange har nok eksperimentert med ulike barbecuesauser.Dette er et forslag som nok mange kan like.
01.05.2005 | Debatt (0)
les mer »
Jærtapas sto på menyen da Heine Grov ved Jæren hotell arrangerte matkurs. De 19 fremmøtte fikk tilberede alt fra lammeboller til marinert scampi. Det hele ble toppet med ulike dressinger ...
01.04.2005 | Debatt (0)
les mer »
Marinert kyllingbryst med ovnsbake poteter
01.04.2005 | Debatt (0)
les mer »
Hjemmelaget pizza med kylling, banan og karri (for to pizzaer)
01.03.2005 | Debatt (0)
les mer »
Med julen kommer litt ekstra omtanke for hverandre. Fuglene får julenek og Fido får mer mat enn vanligvis.
09.12.2004 | Debatt (0)
les mer »
Julen nærmer seg med stormskritt, og god mat hører høytiden til. Jærgarden Kvalbein holder på de gode gamle tradisjonene også når det gjelder julemat. Pinnekjøtt ...
01.10.2004 | Debatt (0)
les mer »
Verdensmester Bent Stiansen er svært glad i det italienske kjøkkenet. Han anbefaler italiensk vin, gjerne hvit til denne retten.
01.07.2004 | Debatt (0)
les mer »