Lone Larsen og Linda Hagen har åpnet Lones Bistro.
At det var fredag den 13. la ingen nevneverdig demper på åpningen av Lones Bistro. De to unge damene Lone Larsen og Linda Hagen skal servere ekte husmannskost til Hommersåkbuen.
Åpningsdagen var det stappfullt hos Lone’s bistro, og innehaveren selv er svært så fornøyd med pangstarten. De mange gjestene fikk servert både grøt, fiskesuppe og kyllingsalat, og tilbakemeldingene til kokk og servitør var gode.
Lone Larsen er 25 år, og har til nå jobbet som kokk på Thon Hotell i Sandnes. Hennes medhjelper Linda Hagen er 29 år og har jobbet i tre og et halvt år på Kronen Gård Hotell. De to kan fortelle at skjenkebevillingen ikke er på plass helt ennå, men regner med at den vil komme på plass så snart kommunen har fått behandlet søknaden.
- Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal få skjenke her inne, sier Larsen.
De to ivrige damene satser på at stå-på-vilje og erfaring fra bransjen skal sørge for at det nye spisestedet blir et populært innslag i bygda.
Frisk satsning
På ukemenyen vil du finne blant annet fiskesuppe, kyllingsalat, bryggetoast og sandwich. Lørdag og søndag vil få en egen meny, og den jobber damene med å sette sammen.
For å sikre kunder har de to satset friskt på både flygeblader og jungeltelegraf.
- Jeg har en mann som er mye på PC`en, så det blir nok å lage en del flygeblader. Så har vi jo avisen Bryggeposten, og ”sladrekjerringene” på jobben, sier Larsen og ler.
- Ellers er vi ute med jungeltelegrafen hele tiden. Det skal nok holde. Hommersåk er jo en liten plass, og vi er flinke til å snakke, forsikrer de to.
- Er dette noe dere har drømt om lenge?
- Ja, men jeg hadde ikke sett for meg at det skulle skje så raskt, sier Larsen.
Vi krysser fingrene for Lones Bistro, og ønsker de to lykke til.
Redaktør -