Ny bistro i Hommersåk

23.04.2009
Ny bistro i Hommersåk
Line Gregersen har stor tro på det nye spisestedet Bryggebake r`n Kafé og Bistro. Hun lokker med reale og tradisjonelle middagsretter som kjøttkaker og komler, og mye annet.

Med skjenkebevilling og bar fjernet, har den nyåpnede bistroen på Bryggen senter åpnet seg inn mot butikkene i senteret. Dermed blir det lettere for senterets besøkende å legge inn en god middag under handleturen.

Det er Line Gregersen og Jarle Rognstad hos Bryggebaker`n som har overtatt der Herr Nilssen slapp. Det nye spisestedet har fått navnet Bryggebaker`n Kafé og Bistro. Gregersen har stor tro på nyskapningen.

- Det er veldig annerledes i forhold til det som var. Vi har tatt bort skjenkebevillingen, og gjort det litt mer sånn hjemmekoselig. Vi har reale tradisjonelle middager som blant annet kjøttkaker og komler på menyen, og så har vi blant annet svinesteik på søndager, lokker Gregersen.

- Vi tror Hommersåk trenger en slik plass, der folk kan treffes både på dagtid og kveldstid.

- Har dere gjort noen endringer i interiøret?

- Vi har ikke forandret så mye siden herr Nilssen, men det er nok mer lyst og åpent. Vi har fjernet en del mur, det var jo en bar her, og den har vi tatt bort. Og så har vi fått inn litt mer farger. Vi er veldig opptatt av at det skal være koselig her, at det er en plass der folk kan slappe av, understreker Gregersen.

 

God jungeltelegraf

Gregersen sier at jungeltelegrafen har fungert godt som markedsføring.

- Før åpningen kom folk innom hele tiden og sa at de ventet i spenning på at vi skulle åpne. Vi har jo en veldig god kundekrets her i bakeriet, og så har de andre butikkene gjort en god jobb med å fortelle om bistroen, forteller Gregersen.

- Det har vært en del spisesteder her før, senest Herr Nilssen. Hvorfor tror du at de ikke har klart seg?

- Jeg tror rett og slett ikke at de som har vært her før kjenner Hommersåk godt nok. Men jeg tror Herr Nilssen kunne ha klart seg dersom han hadde holdt ut lenger. Han var veldig flink, og hadde god mat. Vi håpte at han skulle klare seg. Men jeg tror det gode og gammeldagse vil slå godt an. Det har ikke vært et sånt spisested her på Hommersåk før, og mange har sagt at de er svært positive til den vinklingen vi har valgt, sier Gregersen.

 

Åpent inn til senteret

Gregersen og Rognstad har fjernet skjenkebevillingen, og kan dermed ha en åpning mellom bistroen og kjøpesenteret.

- Hva tror du åpning inn til senteret vil ha å si for bistroen?

- Jeg tror det blir knallbra. Det blir mye enklere for folk å gå rett fra butikkene til bistroen. Bakeriet har jo hatt noen bord som stod utenfor bakeren, og der er det alltid fullt. Så nå tror jeg det blir mye enklere for folk å gå inn og sette seg og ta en kaffe. Vi har jo også fått en flott blomsterbutikk her, så det blir bare bedre og bedre, sier en fornøyd Gregersen.

Bryggebaker`n har vært i senteret siden åpningen i 2002.

Redaktør -

Nyheter

Anne Fossen debuterer med mørke og tankevekkende dikt

Anne Fossen debuterer med mørke og tankevekkende ...

Anne Fossen, en 52 år gammel musiker, ...

Å finne sin egen stemme gjennom dikt

Å finne sin egen stemme gjennom dikt

Elise Fotland er en søkende, sensitiv ...

Like om hjørnet

Like om hjørnet

Ikke la mandagen slukke lyset ditt

– Å skrive skrekk har gjeve meirsmak

– Å skrive skrekk har gjeve meirsmak

Ny bok frå Aleksander Brun: «Under Huda» ...

Tårer på strå

Tårer på strå

Tårer på strå handler om å ...

Det hendte

Takk for at du gjorde meg så fine…”

En baker kan stundom ikke tenke seg livet ...

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

Varemagasin vakte ”opsikt viden om”

For første gang skal gi mang en ting ...

Da byen var en varemesse verd

Det finnes i hvert fall ett byhistorisk eksempel ...

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Søndagsskolen som var hverdagsskole

Det er ikke alltid at tingene er som de synes ...

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Seilskuter som aldri fikk sin sang …

Noen rimsmeder har med betydelig alvor forsøkt ...